Pakketten & tarieven

Het Birth Support Susan pakket bestaat uit een liefdevolle, praktische en positieve begeleiding tijdens de zwangerschap geboorte en kraamtijd. Dit kan je verwachten:

Het Birth Support Susan doula pakket samen met de zwangerschapscursus Relaxed Bevallen. Je betaald €45,- voor de aanvullende materialen als het boek Relaxed Bevallen en de MP3’s. 

Birth Support Susan heeft ook een last-minute pakket wanneer je op het allerlaatste moment (vanaf week 36 in je zwangerschap) toch besluit voor een doula aan je zijde tijdens de bevalling. Houd er rekening mee dat de kans bestaat dat ik op dat moment geen ruimte in de agenda heb. Dit kan je verwachten bij een last-minute pakket:

"Een normale bevalling is een bevalling waarbij het geboorteproces spontaan begint. De moeder baart haar baby en placenta op haar eigen moment, eigen kracht en eigen manier. De baby wordt na de bevalling niet van haar gescheiden, anders dan om dringende medische redenen".

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben je enthousiast geworden, heb je nog vragen of wensen en wil je kennis met mij maken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt me het beste bellen, een whatsapp sturen of een mail naar: