Cursus Relaxed Bevallen

Cursus Relaxed Bevallen:

HypnoBirthing & Mindfulness

Relaxed Bevallen is een zeer inspirerende cursus die zeker niet zweverig is, maar juist heel informatief en praktisch.

Ontspannen bevallen? Kan dat? De cursus Relaxed bevallen met HypnoBirthing en Mindfulness technieken helpen jou daarbij. Ik geef privé cursus in Amsterdam en Abcoude (omgeving + 30 km) en groepscursussen in Abcoude. In 5 groepslessen of 4 privélessen leer ik jou en je partner alles over de bevalling en hoe je door middel van ontspanning door HypnoBirthing en Mindfulness de bevalling tot een positieve levenservaring kan maken en waar je positief op terug kunt kijken.

Het is mogelijk de cursus Relaxed Bevallen te volgen in combinatie met Pilates Pre & Post mat lessen, om je lichaam voor te bereiden op de bevalling en weer in vorm te krijgen na de bevalling. Voor meer informatie over de Pilates lessen kun je terecht bij www.studiobpe.nl

HypnoBirthing

Het is je vast wel eens overkomen dat je in de auto ergens heen rijdt en je opeens beseft al op de plaats van bestemming te zijn, zonder dat je bewust bent geweest van de autorit. Dit is een vorm van zelfhypnose, een diepe ontspanning en concentratie.

HypnoBirthing is een methode uit Amerika en is wereldwijd succes geworden, omdat het veel vrouwen heeft geholpen om ontspannen te kunnen bevallen zonder angst, stress of hevige pijn.

Met HypnoBirthing technieken die je tijdens de cursus worden aangeleerd kun je je lichaam in een hele diepe ontspanning brengen en angst loslaten. Dit zorgt ervoor dat je de aanmaak van endorfine (natuurlijke pijnstiller die je lichaam tijdens de bevalling aanmaakt en die twee maal zo sterk is als morfine) vergroot. Hierdoor kun je je kindje rustiger, comfortabeler en met een positieve mindset op de wereld zetten.

Mindfulness

Door middel van Mindfulness leer je om een situatie te nemen voor wat het is. Je leert beter te voelen en te accepteren wat er in je lichaam gebeurt tijdens de bevalling en hoe je positief kunt omgaan met een bevalling die anders verloopt dan je had gewenst.

De bevalcursus is interactief en praktisch opgezet zodat jij en je partner met meer vertrouwen het geboorteproces van jullie kindje aangaan

HypnoBirthing & Mindfulness
Privécursus
395
 • * Wanneer: in overleg

  * Waar: bij jullie thuis
 • * Wat: 4 lessen van 1,5 uur
HypnoBirthing & Mindfulness
Groepscursus
275
 • * Wanneer: Zie de datums op de website
 • * Waar: Studio BPE
  Hollandse Kade 8,
  Abcoude
 • * Wat: 5 lessen van 2 uur
  (max. 6 stellen)
 •  

Informatie & Aanmelden

HypnoBirthing & Mindfulness Groepscursus

Groep 1

Wanneer: 

Donderdag 20.00 uur tot 22.00 uur

1e les 2 september
2e les 9 september
3e les 16 september
4e les 23 september
5e les 30 september

(4e les is zonder partner)

Adres: Hollandse Kade 8

Abcoude

HypnoBirthing & Mindfulness Groepscursus

Groep 2

Wanneer:

Vrijdag 19.30 uur 21.30 uur

1e les 7 januari
2e les 14 januari
3e les 21 januari
4e les 21 januari 
5e les 28 januari

(4e les is zonder partner)

Adres: Hollandse Kade 8

Abcoude

Meer informatie of aanmelden?

Wil jij meer weten over de cursus Relaxed Bevallen of je aanmelden? Neem dan contact op.