Reviews

"Het hebben van een doula tijdens een eerste zwangerschap lijkt mij een must. Als je zo’n fijne klik hebt, kan je zoveel delen over de zwangerschap en je super voorbereiden op de bevalling".
Fabiënne
38 weken zwanger
"We hebben veel gehad aan de gesprekken, de ondersteuning en de informatie die Susan ons gaf. Het gaf ons een vertrouwt gevoel voor de aankomende bevalling, een echte steun".
Tess
39 weken zwanger van haar 2e kindje
"Door de cursus Relaxed Bevallen ging er een wereld voor ons open. Ik heb vertrouwen gekregen in mezelf en door de ontspanningsoefeningen weet ik nu waar ik me op moet focussen".
Valerie
36 weken zwanger
"Susan heeft ons meegenomen in de wereld van bevallen op een superfijne manier. Het heeft ons heel veel inzicht en vertrouwen gegeven, ook naar elkaar toe".
Charlie
38 weken zwanger
"Helaas kon Susan vanwege Corona fysiek niet bij de bevalling aanwezig zijn, via de telefoon hebben we continue contact gehouden en op afstand was ze een hele fijne steun, dat was heel prettig".
Victor
VADER GEWORDEN VAN 2E KINDJE
"Wij zijn Susan heel erg dankbaar voor het ondersteunen van een heftige, maar bijzonder mooie bevalling thuis in bad".

Bonnie
NET BEVALLEN VAN HAAR 1E KINDJE
"Susan krijgt van mij een dikke 10 voor de ondersteuning en support. Wij rouleerde goed, zodat mijn partner continue aandacht kreeg en iedereen in goede fysieke en mentale staat was".


Sjoerd
KERSVERSE VADER VAN 1E KINDJE
"Ik ben nog steeds blij dat je als doula in ons leven bent gekomen. De vele gesprekken met elkaar hebben er voor gezorgd dat mijn partner en ik elkaar beter gingen begrijpen omtrent de bevalling en dat heeft ervoor gezorgd dat we  er hierdoor ontzettend goed op kunnen terugkijken".
Sharon
10 MAANDEN NA HAAR BEVALLING
Over fotografie tijdens de bevalling:
“De foto’s maakte dat ik de bevalling kon “herbeleven” en gaven een mooi beeld hoe het daadwerkelijk was. Tijdens de bevalling en daarna ben je veel vergeten en is het super mooi om terug te zien hoe het ging. Mijn mond viel open van verbazing toen ik ze voor het eerst zag, zo ontroerend mooi”.
Nienke
5 WEKEN NA HAAR BEVALLING
Over de Elle TENS:
“De Elle TENS was super fijn tijdens de weeën om met een “boost” de enorme kramp gevoelens weg te krijgen. In combinatie met de juiste ademhalingsoefeningen had ik de weeën vaak goed onder controle. Naarmate de weeën heftiger werden en ik in bad mocht was de Elle TENS niet meer voldoende en gaf het warme water van het bad mij enorm veel ontspanning en verlichting".
Lotte
VLAK NA HAAR EERSTE BEVALLING

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben je enthousiast geworden, heb je nog vragen of wensen en wil je kennis met mij maken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt me bellen, een whatsapp sturen of een mail sturen naar: